Blog, paper

Design Team Call

Dendennis Design Team Call

Ja, jullie lezen het goed. Ik ben op zoek naar mensen, voor in mijn design team, die het leuk vinden om kaarten te ontwerpen waarbij mijn producten gebruikt worden! Ik merk dat ik zelf te weinig tijd heb om leuke kaarten te maken en deze te promoten. Daarnaast merk ik dat ik mijn tijd echt moet gebruiken om ontwerpen en nieuwe producten maken. Dus kan ik jullie hulp goed gebruiken.

Waar ik naar op zoek ben…

 • Ik zoek creatieve mensen die het leuk vinden om deel te nemen aan mijn Dendennis design team en mooie, creatieve kaarten te maken, die het liefste net iets anders zijn dan normaal. Er moet een beetje out-of-the-box gedacht worden.
 • Er hoeft uiteraard niet alleen met mijn producten gewerkt te worden, maar wel moeten er kaarten ontworpen worden waarbij minimaal 1 van mijn producten gebruikt worden.
 • Je moet affiniteit hebben met mijn karakters, de humor en de mogelijkheden. Ik hou er van om verhalen te vertellen en de karakters tot leven te brengen.
 • Je helpt mee mijn facebook groep te vullen met leuke en creatieve kaarten, waar minimaal 1 Dendennis product bij gebruikt wordt. Dus je hebt een facebook account nodig.
 • Actief op Instagram en Pinterest zijn geen verplichtingen maar zouden wel erg handig zijn.
 • Als je een eigen actief blog hebt, en je leuke making-off blogs kan schrijven maak je meer kans.
 • Misschien in de toekomst ook beschikbaar zijn voor demonstraties op locatie. Is geen pré.
 • 2 x per maand een mooie kaart ontwerpen en op de diverse social media kanalen plaatsen. Het liefste ook met blog en stap voor stap uitleg erbij.

Wat ik kan aanbieden

 • Ieder Dendennis product zal ik naar je toesturen. Hier kan je een overzicht zien.
 • Minimaal 1 x  per jaar zal ik een design team dag organiseren in een leuke winkel waar we met z’n allen bij elkaar komen.
 • Een eigen privé facebook groep waar we met z’n allen nieuwe ideeën kunnen bespreken en zo elkaar naar een hoger niveau brengen.
 • Als er nieuwe materialen en/of producten gewenst zijn voor mooie kaarten met Dendennis, dan kan ik altijd kijken of ik dat kan regelen voor jullie.
 • veel gezelligheid en creativiteit binnen het design team.
 • Ik eis geen exclusiviteit. Je mag absoluut ook voor andere merken werken. Alleen maar leuk zelfs.

Wil je ook mee werken in mijn design team?

Dan kan je hieronder reageren met een korte omschrijving waarom jij graag mee wil helpen. Stuur ook 2 van je mooiste projecten via messenger op mijn Dendennis facebook pagina. Ik ben op zoek naar minimaal 4 à 5 geweldig creatieve kaartenmak(st)ers. Je kan reageren tot en met zondag 17 juni 2018. Daarna sluit ik de reacties en probeer ik zo snel mogelijk een keuze te maken.

Groetjes Dendennis

 

Related Posts

31 thoughts on “Design Team Call

 1. Hoi Dennis,

  Ik lees net je call voor een je designteam.
  Wat leuk!
  Ik ben erg fan van je materialen.
  Helaas kan ik niet zo goed haken dus vanaf het moment dat ik wist dat de stansmallen en papier uit zouden komen werd ik nog gelukkiger 😀
  Naast kaartenmaakster ben ik kleuterleidster.
  Iedere kleuter van mijn klasje krijgt op hun verjaardag een zelfgemaakt kaartje mee naar huis.
  En sinds een aantal maanden krijgen ze een kaartje met Dendennis figuurtjes op.
  Verder maak in al ongeveer 1,5jaar kaarten voor het designteam van joy!crafts.
  Wat ik ook heel erg leuk vindt om te doen.
  Naast het creatief zijn met papier ben ik ook gepassioneerd door zingen en musical.
  Zo speel ik mee in een musical gezelschap en zing ik in een jeugdkoor waar ik ook deel uit maak van het bestuur als ondervoorzitster.
  Verder ga ik nog veel kunnen vertellen maar dat zal ik je besparen voor nu.
  Als je graag meer info hebt mag je me altijd contacteren 😉

  Vele groetjes,
  Ann

 2. Petra says:

  Hoi Dennis,

  Ik maak graag een kans. Waarom? Omdat ik op het moment te weinig scrap en te veel haak. Mijn kaartjes zijn niet echt “standaard” en recht toe, recht aan. Mijn blog is Peet Scrap and More; maar daar ben ik niet meer actief.

 3. Antoinette hol says:

  Oh wat gaaf zeg …
  Ik heb helaas niet veel ervaring met bloggen schrijven .
  Maar creatief ben ik zeker wel.
  Ik ben bekend met al je karakters want al je haakboeken heb ik in huis en zo ook bijna al je snijmallen op een na in de collectie.
  Dus als ik op enige manier zou kunnen helpen
  Lijkt me echt te gek
  Ik heb zowel een facebook en een een insta acount alleen op insta niet zo actief maar wil daar zeker wel aan werken.

 4. Anne says:

  Dag Dennis, het lijkt me super hieraan mee te werken. Ik ben veel creatief bezig. Ik heb een opleiding fotografie gedaan en heb daarin deels grafische vormgeving gehad en onlangs heb ik twee hobby’s gecombineerd en een kinderboek geschreven én geïllustreerd! Momenteel heb ik geen ander werk. Graag zou ik mijn vrije tijd wat meer creatief besteden en dit zou daar goed in passen.

  Groetjes, Anne

 5. Brigitte says:

  Hi Dennis,

  Ik lees net je oproep voor kaartenmaaksters, zelf ben ik er ook een. Ik heb al je haakboeken en heb bijna alle figuurtjes al eens gehaakt. Ik haak ze vaak om cadeau te geven en dan maak ik zelf een bijpassende tekening om een kaart te maken om erbij te geven. Ik wil graag ook met jouw producten werken om zo nog meer mijn creativiteit los te maken. Ik zou graag in je team willen en mijn blog dan weer nieuw leven inblazen. Ik zal je foto’s doorsturen.

  Groeten Brigitte

 6. Hallo Dennis,
  Wat super leuk deze oproep.
  Bij deze wil ik mij aanmelden voor jou DT team, lijkt mij heel gaaf. Maak heel graag kaarten in allerlei verschillende stijlen.
  Heb een eigen webshop en verkoop hier alles voor het maken van kaarten etc. Ben heel graag creatief bezig. Ook heb ik een instagram, Pinterest, privé Facebook en een creatief Facebook pagina account. Uiteraard ook een blog voor mijn creatieve creaties. Lijkt mij een eer om in jou DT team te komen. Groetjes Antoinette

 7. Alie Venema says:

  Jaaaaaa wat een gave kans!! Haken en kaarten maken is een dagelijkse bezigheid voor mij!
  Zelfs met mijn werk als gastouder zit ik vaak samen met de kinderen aan tafel te knutselen.. of te haken als de kinderen zich zelf aan het vermaken zijn.
  Ik ben actief op Facebook, Instagram en Pinterest..
  Ik heb wel een blog, maar die zou ik nieuw leven in moeten blazen (heb ik er wel voor over 😉 ) De voorbeelden komen er aan!
  Succes met kiezen!
  P.S. ik heb al je materiaal al, behalve de limited edition tijgernootjes ????????

 8. Sandra says:

  Ik zou graag je team versterken
  Ik maak al heel wat jaren kaarten zelf
  En dit doe ik ook al weer een paar jaar met mijn 2 vriendinnen

  1. sandra muller says:

   aanvulling op mijn bericht
   lijkt me zo leuk om de kaarten te maken met annemieke van marion van der meer en amanda burger
   dan kunnen we misschien wel vaker bij elkaar kaarten maken en met die mallen weer iets anders

 9. Dit lijkt me echt heel gaaf! Ik kende je producten nog niet, maar zo te zien kan ik er zeker veel leuks mee doen. Ik ben onafhankelijk demonstrator bij Stampin’Up, ik ga je producten dus combineren met Stampin’Up producten. Dit maakt de mogelijkheden eindeloos! Ik geef workshops, kaarten, stempelen, inkttechnieken, eigenlijk van alles met inkt, papier, stempels, stanzen. Is het de bedoeling dat het echt alleen kaarten worden? Of mogen het ook cadeautasjes, labels, bladwijzers, of andere 3D objecten zijn? Mijn blog (gemiddeld plaats ik hier 1x per week een blog op) vind je op http://www.stempelhotspotzaandam.com. En ik heb ook een Facebookpagina voor Stempel Hotspot Zaandam, dus kom gerust een kijkje nemen. De laatste blog op m’n website is mijn deelname aan een maandelijkse bloghop met Stampin’Up demonstrators van over de hele wereld.
  Ik zou het een grote eer vinden en het ook vooral supertof vinden om deel uit te gaan maken van je team! Ik zoek morgenochtend even een paar foto’s, moet nu naar m’n werk.
  Hartelijke groet van Jacqueline

 10. Marieke says:

  DE uitdaging die ik zoek!
  Ik scrap al jaren, maak veel kaarten met gebruik van o.a. de bigshot en silhouette.
  Maar het liefst maak ik persoonlijke kadootjes. Kleine kadootjes voor allerlei gelegenheden met daarbij bijpassende kaartjes.

  Zelf heb ik nog geen stansen uit jouw serie. Maar ik borrel van de inspiratie als ik je overzicht bekijk! Bij de stans Ouwe taart zou ik bijv. een leuke pot vullen met ingrediënten voor een lekkere taart. Deze pot pimpen met o.a. de stans en het recept. Leuke verjaardagskaart er bij en klaar is een leuk verjaardagskadootje voor een ouwe taart! Of de Partypooper… ik zou het eens anders gebruiken. Ik zou hem ipv confetti een gebroken pootje geven: “shit happens”. De aapjes op een pot “apekop”snoepjes met de tekst “I’m monkeyproud off you” 😉 . Of leuke bijpassende kaartjes maken bij mijn gehaakte feestvarkens en pakezels. En zo kan ik nog wel even doorgaan…

  Dus mocht je naast kaartenmakers ook nog iemand zoeken die net een stapje verder gaat, dan bied ik me bij deze graag aan!

 11. Amanda de Noord says:

  Hoi Dennis,

  Ik zou er graag deel willen uitmaken van je team.
  Ik ben gek op de DenDennis Haak karakters en heb sinds kort ook de snijmallen van de karakters.

  – Op instagram ben ik erg actief en probeer ik ook altijd werk te maken van goede fotografie.
  Account: amandadenoordxx
  – Op Facebook ben ik te vinden onder Amanda’s Atelier
  – Ik heb ervaring met het geven van workshops
  – Ik heb ervaring met het maken van video’s en beschik hiervoor ook over studio lampen.
  – ik heb ervaring met het maken van content voor bedrijven (sinds kort ben ik actief voor Papicolor)

  Het lijkt mij heel tof op je team te komen verstreken!

  Groet,

  Amanda de Noord

 12. Miranda Zantman says:

  Ik zou het fijn vinden als je een beginnend talent 🙂 ook een kans geeft om met jouw leuke spullen te werken.
  Mijn ervaring is dat ik alles leuk vind wat een uitdaging is en leren doe ik graag.
  Op dit moment bezig met papier en andere materialen voor kaarten, art journal, mini albums etc.
  Vroeger wel veel workshops gegeven maar nu niet meer en lekker voor mezelf bezig.
  Thuis heb ik kritische beoordelers in de leeftijd van 5 tm 54 jaar.
  Ook zou het leuk zijn om hen ook af en toe iets te laten maken om te laten zien dat ze echt voor iedereen zijn.
  Ben heel benieuwd …. wacht in milde spanning af 🙂 ooh ja ik ben 49 maar absoluut nog geen ouwe muts qua creaties.
  groetjes
  miranda

 13. Tanja de hoon says:

  Hoi dennis
  Ik ben een gewone huismoeder met haar eigen knutselkamer.
  Ik maak al 12 jaar de mooiste kaarten voor de mooiste gelegenheden zoals verjaardag huwelijk geslaagd en enz.
  Ik heb altijd graag in en design team willen zitten om mooie kaarten te maken en nu zie ik jou materiaal en dat is prachtig om mooie kaarten me te maken.

  Gr tanja

 14. Evelien Vermaat says:

  Hai hai,
  Ik hoorde via een vriendin dat er een call was voor een design team.
  Leuk, leuk, leuk. Het is nog niet zo heel lang geleden dat ik in dit wereldje terecht kwam maar oh wat vind ik het leuk. Lekker bezig zijn met lijm, papier, stansjes, stempels enz enz en dan genieten van het eindresultaat. De ene keer een vierkante kaart, een tag, dan weer een cadeau doosje, een box kaart of toch een letter kaart. Ik vind alles leuk om te maken en nog leuker vind ik altijd de lieve reacties van de ontvangers, heerlijk!!!
  Ik heb een account op facebook, Insta en Pinterest. Een eigen blog heb ik nog niet maar die is zo aangemaakt natuurlijk ????
  Hopelijk is dit genoeg info om mij een kans te geven in jouw design team. Graag tot snel!!!

  Groetjes Evelien Vermaat

 15. Valery Wieme says:

  Lijkt me supergaaf, ook al ben ik pas net weer gestart met kaartjes maken. Tekenen, verven, haken, knippen en plakken, er is weinig dat ik niet leuk vind op creatief gebied. En nu dus sinds een maandje of twee weer kaarten maken, een hobby die ik in mijn jeugd begonnen ben, maar de laatste jaren weinig heb toegepast.
  Bloggen doe ik (nog!) niet, al heb ik als juf ervaring genoeg met het schrijven van stappenplannen voor (creatieve) opdrachten.
  Het lijkt me heel leuk om deel uit te maken van een designteam voor kaarten maken. Een plek om inspiratie op te doen, een hobby te kunnen delen en dat met de vrolijke DenDennis figuren erbij!

 16. Celine says:

  Hallo

  Ik zal mij eerst even kort voorstellen ☺️
  Mijn naam is Celine en ik woon in België. Ik ben momenteel nog bezig aan mijn studies pedagogie van het jonge kind en studeer binnen 3 weken af. Ik maak al een lange tijd kaartjes en zou het dus heel tof vinden om in jouw design team te zitten!
  Hieronder mijn Facebook en Instagram zodat je al mijn creaties kan zien.

  Groetjes
  Celine!

  Instagram: Happything.giftsandcards

  Facebook:
  Happything

 17. Natuurlijk wil ik ook een kansje. Je haaksels zijn ontzettend leuk en origineel en je papierlijn sluit daar heel goed bij aan. Ik begrijp volkomen dat je daar een leuk creatief team bij zoekt.
  Ik geef zelf kaarten maak workshops op een hele kleine schaal in een winkeltje in de buurt. Vooral heel kleurige vrolijke kaarten waarbij de eigenaresse van de winkel altijd zegt dat ze mij alles in handen kan geven en ik er wel wat leuks van kan maken. Er zijn inderdaad weinig dingen waar ik echt niks mee kan.
  Ik heb een eigen fb waar iedere dag wat op geschreven wordt een en crea pagina die al enige tijd stil staat maar simpel weer in het leven herroepingrecht kan worden en ben grens te blogen. Met het winkeltje uit de buurt heb ik ook al enige keren mee op de beurs mogen staan.

 18. Mirande Messink says:

  O wat leuk!!Een DT call voor de materialen van Dendennis!!!????
  Ik ben misschien wel de creatieveling die jij zoekt. Ik ben een creatieve kleuterjuf en maak graag kaartjes met allerlei figuurtjes. Mijn vriendinnen lachen er wel eens om maar ik word daar zó blij van☺. Ik zit al in enkele designteams, heb een eigen blog, ben actief op Facebook, gebruik ook instagram en pinterest. Maar het liefst besteed ik mijn tijd aan het knutselen van mooie kaartjes en het wordt nog leuker wanneer ik dat met de mooie materialen van DenDennis mag doen.
  Blog: mirandems.blogspot.nl
  Facebook: Mirande Messink Scrapcreaties Mirande

 19. Danielle says:

  Hai Dennis
  Goh wat een hoop aanmelden heb je al. Ook voor mij lijkt het mij een hele uitdaging. Ik ben sinds een paar maanden lid van een dt team van hobby alternatief waar ik iedere woensdag een opdracht plaats op hun weblog. Ik ben geen ster op weblog maar ik doe mijn best. Daarnaast plaats ik de opdrachten dan ook op facebook, op mijn eigen weblog danielle creatieve doos en op mijn facebook.
  Ook ik ben 1 van de vele die geen werk heb en vind het een uitdaging om met jouw producten aan de slag te gaan die ik nog niet ken.
  Ik maak ook al paar jaar kaarten en merk dat ik mijn lat steeds hoger leg, zie dat ik beter word en hou van een uitdaging.
  Ik zou het enorm leuk vinden om ook jouw team te komen versterken.
  Ik ben op facebook, pinterest, instagram en weblog te vinden en probeer daar dan ook actief te blijven.

  Daarnaast wens ik iedereen heel veel s6!!

  Gr danielle

 20. Heey hoi!

  Wat gaaf dat je mensen zoekt voor je dT team???? die uitdaging ga ik natuurlijk graag aan???? creatief ben ik zeker, haken, breien, kaarten maken, naaien met de naaimachine, noem maar op. Inmiddels ben ik lid van het dT team van HobbyVision. Dit vind ik echt super gaaf. En dan ook nog lid worden van jou team zou dan echt te gek zijn. Instagram, Facebook en een blog heb ik allemaal???? allemaal onder de naam. Creatief Haakwerk. in mijn vrije tijd ben ik het liefst bezig met mijn hobby. Naast mijn hobby ben ik ook nog moeder van 3 kleine kids en werk ik bij HobbyVision. Vroeger kon ik geen steek haken of breien en kaarten maken deed ik wel maar je moet niet vragen hoe ze eruit zagen???? inmiddels heb ik mij heel wat technieken aangeleerd en is geen uitdaging mij te gek???? hopelijk kom ik in aanmerking voor deze te gekke creatieve nieuwe uitdaging???? groetjes alice brinks

 21. Claessens says:

  Hallo dennis
  Dit zou een droom voor mij zijn.
  Ik ben stefanie,36 jaar , mama van 2
  Ik droom zelf om te beginnen met kaartjes in de toekomst. Ik combineer het liefste samen met de kinderen want mijn dochter tekent enorm graag
  Ik laat je nog via pb messenger nog wat tonen.ik ben mss geen prof maar ik teken wel enorm graag met veel passie.

 22. Maura says:

  Hallo Dennis
  Het zou een eer zijn om in je team te mogen zitten.
  Ik moet wel bekenen dat ik nog geen Dandennis producten heb, ben wel begonnen met het haken van Dandennis geluksklavertje:)
  Op mijn blog kun je zien dat ik (probeer) om aparte kaartjes temaken. (Nu nog met MD)
  Het zou een mooie uitdaging zijn om dat ook te kunnen doen met jouw producten.
  https://bymaura.blogspot.com/
  groetjes Maura

 23. Natasja Buntjer says:

  Ik doe ook gewoon maar een gooi……….
  Ik ben Natasja en ik vind het superleuk om kaarten te maken.
  Ook maak ik voor mijn zoontje zijn traktaties en voor de juffen altijd elk jaar weer iets leuks voor hun verjaardag…………Ik maak al geruime tijd kaarten en ik leer elke dag weer bij. Ik maak vooral kaarten met stansen van veel verschillende merken en het inkten en stempelen begint ook al meer te komen.
  Het lijkt mij een echte uitdaging om samen met het team leuke dingen te gaan bedenken en uitvoeren.
  Ik heb nog geen Blog, maar dat is natuurlijk zo gedaan………. Pinterest heb ik wel en ik ga daar zeker dingen neerzetten………

 24. Esther Bonefaas says:

  Hoi Dennis, Gisteravond heb ik via Messenger al 2, speciaal hiervoor gemaakte, creaties gestuurd, maar ik was nog vergeten om hier nog wat te schrijven. Net als jij hou ik ook wel van een verhaaltje in mijn creaties, het plaatje moet kloppen en een geintje erin moet kunnen. Ik moet steeds zo lachen om jouw creaties en het past ook wel bij me. Ik was op haakgebied al een fan, maar nu ook in de papierhobby! Ik heb een blog, Instagram, Pinterest, facebook, dus op social media jouw merk te mogen promoten zal geen probleem zijn. Het lijkt me leuk om weer samen met Brenda van den Burg in een designteam te zitten en om als team mooie producten te maken. Succes met het maken van je keuzes.

 25. Monica van Dorp says:

  Hoi Dennis,
  Afgelopen zaterdag heb ik gezien wat een leuke karakters je met de Dendennis stansen kan maken, eigenlijk veel meer dan ik had gedacht.
  Met kaarten maken ben ik in 2002 begonnen. Het is een van mijn vele hobby’s die ik met veel plezier doe. Ik vind het leuk om verschillende technieken te gebruiken en ook om nieuwe technieken te leren.
  Het lijkt mij dan ook onwijs leuk en een hele eer om jou Design Team te mogen versterken en mijn creativiteit daar verder te ontplooien en uitgedaagd te worden om nieuwe technieken en producten te gebruiken.
  Ik ben actief op Facebook, Instagram en Pinterest. Mijn blog heb ik nog maar net opgestart, dus daar ben ik nu een aantal van mijn kaarten aan het op zetten.
  Via messenger heb ik een aantal kaarten die ik de afgelopen periode heb gemaakt naar je gestuurd.

  Groetjes Monica

  1. Monica Van Dorp says:

   Nog even een kleine toevoeging. Ik heb ervaring in het geven van Workshops en Demonstraties. Wel met andere producten. Ik heb een creatieve opleiding op mbo niveau.

 26. Hallo Dennis,

  Mijn moeder is groot fan van jouw haakcreaties en mijn illustraties, daarom dacht zij gelijk aan een toffe samenwerking tussen ons toen ze deze oproep las. Als freelance papier illustrator en pop-up kunstenaar werk ik aan verschillende, uitdagende projecten waaronder ook kaarten. Deze variëren van 3D illustraties tot hand-gesneden. Via een privé bericht op Facebook heb ik wat voorbeelden van mijn werk gestuurd. Ook ben ik actief op Instagram: @manonhekel

  Groetjes,
  Manon Hekel

 27. Hoi hoi!

  Sinds een jaar ben ik verslingerd aan kaartjes maken met mallen en ik vind de dendennismallen geweldig! Ik maak nu kaarten waarvan de opbrengst naar een weeshuis in Gambia gaat. Zo heb ik niet een huis vol kaarten, wel een excuus om ze te blijven maken, en hebben de meisjes in het weeshuis te eten.

  Op Facebook vind je mijn Facebook pagina voor kaarten onder de naam Local Loveliness. Daar is mijn voorraad aan kaarten ook te zien. Ik heb geprobeerd om kaarten na te maken die ik zag maar uiteindelijk zien mijn kaarten er altijd toch weer anders uit omdat ik graag mijn eigen draai aan geef.

  Ik schrijf verder wel een blog, maar in het engels en met een ander onderwerp. Af en toe schrijf ik een column voor ons kerkblad, waarbij humor vooral belangrijk is.

  Mocht je geïnteresseerd zijn in mijn hulp bij het ontwerpen van kaartjes, dan lijkt me dat super!

 28. Els Vanhex says:

  Hoi Dennis
  Mijn naam is Els. Ik ben een veertiger en woon in Zolder (België).
  In jouw DT team zitten zou ik super vinden.
  Het lijkt me leuk om de figuurtjes van DenDennis allerlei leuke, grappige en spannende dingen te laten doen.
  Ik heb een blog creakalli.blogspot.be waarin ik regelmatig creatieve dingen post met een beschrijving hoe ik de dingen maak en welke materialen ik gebruik. Ook heb ik hiervan een facebookpagina waar regelmatig foto’s verschijnen, maar ik heb ook nog een persoonlijke facebookpagina.
  Ik maak vooral ATC’s, maar ook kaarten, doosjes, mixed media … behoren tot mijn interesses.
  Ik wens je nog veel succes bij het zoeken naar een geschikt DT team.
  Groetjes Els.

 29. Yuki says:

  Hi Dennis,
  Ik zie dat ik nog net op tijd ben voor de aanmelding! Wat een super verzoek!
  Ik ben wat je noemt een “ paperlover “ in hart en nieren! Volgens mijn ouders is dat nooit anders geweest en bestaat de verdenking dat dit wellicht komt door mijn Aziatische achtergrond.. ????
  Sinds 2 jaar heb ik mijn overige hobby’s aan de kant geschoven en ben ik volledig los gegaan in het maken van kaarten. De kaarten die ik maak zijn voornamelijk in Kawaii stijl/kleuren en probeer ik zoveel mogelijk details te verwerken om een volledig plaatje neer te kunnen zetten. Dat is dan ook meteen de uitdaging die ik zoek; een kaart die meer is dan alleen een kaart en een klein cadeautje is, voor in de brievenbus! Het plezier en de uitdaging die ik vind in jouw collectie, is dat de personages volledig bestaan uit diecuts en ik deze op een andere manier tot leven moet brengen dan ik gewend ben met stempels en (in)kleuren.
  Het dwingt mij out of the box te denken ! Het zou dus geweldig zijn om in het design team te mogen komen en samen met de andere designers te kunnen laten zien hoeveel mogelijkheden er zijn met de lieve en vrolijke karakters en de wereld nèt een beetje vrolijker te maken! ????

Comments are closed.