Blog

Exclusief interview met Dendennis

Interview met Dendennis

 

Het begon allemaal met je eerste boek: Prettig gestoorde amigurumi’s. Hoe is het om je eigen boek te hebben?

Ik vond het wel spannend hoor, maar ik vind het fantastisch dat iedereen nu met al mijn maffe vriendjes kennis kan maken!!

Prettig Gestoorde Amigurumis

Wat vonden je gehaakte vrienden van het avontuur?

Vooral Angsthaas vond het erg spannend, maar zolang hij in de buurt kon blijven van de rest durfde zelfs hij dit avontuur wel aan te gaan. Zolang we bij elkaar blijven kunnen we alles aan.

Angsthaas

Ook in Duitsland heb je veel fans, daar zijn van je boek maar liefst 25.000 exemplaren verkocht! Hoe is het om een Duitse superster te zijn?

Mijn Duits is niet zo sterk, en ik moet erg lachen om de leuke namen die ze ons gegeven hebben. Maar het is echt geweldig om te zien dat we zo gewild zijn in Duitsland. Laten we hopen dat we nog meer buitenlandse reizen mogen maken.

Total Verrückte Häkelfreunde

Wat zijn je verwachtingen en plannen voor 2015?

Volgend jaar ben ik van plan om een groot verkleedfeest te geven en natuurlijk hoop ik dat iedereen dan komt. Daarnaast droom ik stiekem weleens van een reis rond de wereld of zelfs een ruimtereis…Maar laat ik kleine stapjes nemen.

Tot slot: heb je nog een haaktip voor je fans?

Jeetje! ik kan niet zelf haken hoor, daar heb ik te grote handen voor.. Ik denk dat die ene mannelijke haker, op wie ik een beetje lijk, jullie misschien beter haaktips kan geven. Maar ik zie hem wel vaak haken en ook  zijn haakwerk weer uit elkaar halen als hij niet helemaal tevreden is. Dus daarop afgaande zou ik zeggen: blijven oefenen, en vooral lekker aanhaken bij de haakgekte!

Heb je nog een prangende vraag voor Dendennis? laat dan een reactie achter, en wie weet krijg je een antwoord!
Niet te moeilijke vragen stellen hoor!

Related Posts