Blog, Crochet, paper

Dendennis pakt groots uit op de KreaDoe 2018

Dendennis KreaDoe 2018

Het leukste evenement op het gebied van handwerk en hobby, De KreaDoe, gaat weer beginnen. Van woensdag 31 oktober t/m 4 november staan de Jaarbeurshallen in Utrecht weer in het teken van nieuwe inspiratie, producten, ontmoetingen en veel gezelligheid!

Babylijn

Ook dit jaar ben ik alle vijf de dagen aanwezig op de KreaDoe. Net zoals vorig jaar sta ik bij de stand van Durable om mijn Little Woodland Adventures babylijn te tonen aan jullie. Deze serie is dit jaar extra uitgebreid met leuke handwerktechnieken, zoals knoopkussens, stoffen en borduren. Om alvast een indruk te krijgen hoe de serie eruit ziet, kan je ook even op de speciale Little Woodland Adventures pagina kijken.

Dubbeldik boek signeren

Ook zal ik mijn nieuwe haakboek Heel veel knuffels haken met deze Dubbeldikke Dendennis signeren op de KreaDoe bij verschillende stands. Uiteraard ga ik mijn nieuwe boek signeren bij de stand van Durable. Maar ik ben ook woensdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 12.00 aanwezig bij de stand van Wolplein. Donderdag en vrijdag van 11.00 tot 12.00 ben ik aanwezig bij de stand van Bruna om te signeren. En als laatste ben ik alle vijf de dagen van 14.00 tot 15.00 aanwezig bij de stand van Boekenvoordeel.

Kaarten maken

Naast de Little Woodland Adventures en mijn nieuwe dubbeldikke haakboek zullen ook al mijn stansmallen beschikbaar zijn op de KreaDoe. Ik zal alle leuke papieren karakters sowieso tonen en demonstreren als ik bij de stand van Boekenvoordeel sta.

Win gratis toegangskaartjes voor de KreaDoe

Oftewel extra veel te tonen dit jaar en ik heb er mega veel zin in. Om het allemaal nog leuker te maken mag ik samen met Durable 4 x 2 vrijkaartjes weggeven. Dus een kaartje voor jou en voor een vriend(in) / familielid / kennis etc.
Laat een reactie op dit blog achter naar welk van mijn drie projecten jullie interesse hebben: Nieuw haakboek, Little Woodland Adventures of stansmallen.
Aanstaande woensdag 24 oktober in de avond zal ik de winnaars bekend maken.

Heel veel plezier en wie weet zie ik jullie daar.

192 thoughts on “Dendennis pakt groots uit op de KreaDoe 2018

 1. Anja Spapens says:

  Heb laatst één van je haakboeken, kawaii haken, gekregen. Deze is erg leuk en ik ben erg benieuwd wat voor moois er in je nieuwe haakboek staan.

  1. Wil Nugter says:

   Hallo Dennis. Ik ben een groot fan van je haakboeken. Ik heb ze allemaal. Ik kom je zeker op de Kreadoe op vrijdag opzoeken en dan mag je iets leuks of iets geks inschrijven.
   O ja, beloof is beloofd, ik neem je cadeautje mee.
   Geweldig wat je allemaal doet en waar je mee bezig bent.
   Groetjes Wil ????

 2. Petra says:

  Eigenlijk wel intetesse in alle drie je projecten! En natuurlijk een persoonlijk praatje dat in het bijzonder. Wij hebben er ook al erg veel zin in.

 3. ilse leenders says:

  in alle 3 de projecten????
  maar als ik echt moet kiezen is het als 1e het nieuwe haakboek heb de rest ook allemaal van je boekken vind ze helemaal geweldig!!
  en weer is een leuk dagje uit ???? en eindelijk je eens in het echt ontmoeten lijkt me ook super gaaf!

 4. Ingrid says:

  Mijn interesse gaat uit naar je nieuwe haakboek. Die ik op de kreadoe van mijn ouders voor mijn verjaardag ontvang. Want wat zijn t een leuke boeken met amiguriums waar de kids mee weglopen

 5. Manou Haakmeester says:

  Ik ben een echte haakfan, maar ben onderhand ook verslaafd geworden aan het knoopjeskussenproject. Na je ontmoet te hebben in Rijssen ben ik ook nog eens weg van alle leuke stofjes. Het lijkt me zo gaaf om met de stoffen een mooie badjas te maken.
  Mijn moeder is weg van de stansen. Wat dat betreft heb je voor ons elk wat wils ????. We hopen je in ieder geval volgende week donderdag op de beurs te zien om het ontbrekende malletje te scoren (de weggeefmal) ????.

 6. Dionne Varela-van der Lek says:

  Wat leuk dat je kaartjes mag weggeven!! Tuurlijk wil ik even bij jullie stand komen kijken, aangezien ik de kans om je te ontmoeten onlangs op Alexandrium, compleet heb gemist. Ik kom dan voor je nieuwe boek en de Woodlands lijn! Hopelijk tot dan! Ik ga duimen????????????

 7. Inke says:

  Zooo benieuwd naar het nieuwe haakboek ???? en little woodlands adventures ???? kan ik leuke dingen maken voor mijn kleine meid ????

 8. Natascha Rombouts says:

  Ik ben heel benieuwd naar het nieuwe haakboek en kom zondag 4/11 naar de KreaDoe met mijn moeder en twee dochters, we hebben er zin in!

 9. Greetje Elzinga-Hettinga says:

  Een keuze maken?? Dat kan toch niet?! Het boek koop ik sowieso nog… Woodland Adventures staat al tijden bovenaan mijn verlanglijstje evenals een stansapparaat voor die super leuke mallen van jou!! Ik ga dus lekker niet kiezen maar beloof jou dat ik zeker weten wat leuke dingem aan ga schaffen en ik wil dolgraag met jou op de foto!!????

  1. Dendennis says:

   Hoi Greetje, van harte gefeliciteerd! Jij hebt twee vrijkaartjes gewonnen voor de KreaDoe.
   Zou jij mij een privé berichtje via Facebook willen sturen?

 10. Esther says:

  Je nieuwe boek.

 11. Janneke Knake says:

  Oooh DenDennis, wat maak je toch geweldig leuke projecten/patronen. Alles is suoer leuk, maar mijn interesse gaaf het meest uit naar je nieuwste Haakboek.
  En het zou geweldig zijn om je op de KreaDoe tegen te komen.

 12. Yvonne Linthorst says:

  Hey! Ik heb je nieuwe boek al, dus ik heb (naast het boek) best wel interesse in de woodland serie!

 13. Esther says:

  Als ik ga, kom ik voor oa heet ieuwe haakboek, Little Woodland Adventures ….de egelkussen … 🙂

 14. Eva says:

  Ik ben vooral benieuwd naar het nieuwe jaarboek, maar ook voor een zwangere vriendin naar de Little Woodland Adventures. Ze krijgt namelijk weer een meisje.

  Mijn klassepop Dendennis heeft echt kleding nodig voor Halloween en Carnaval (en binnenkort haak ik voor de zekerheid een dubbelganger, want in de klas speelt hij intensief mee.

  Ik kijk uit naar de kreadoe! Jij ook??

  1. ANJA Jansen says:

   Hallo

   Ik vind de stansjes erg leuk. Ook de gehaakte knuffels vind ik super maar haken wil mij helaas niet lukken. En een persoonlijk ontmoeting is natuurlijk altijd leuk.

 15. Monique van Viegen says:

  Nieuw haakboek

 16. Hoi Dennis, zoals je weet ben ik groot fan van de Little Woodland Adventures ????. Ik ben ook erg benieuwd naar de nieuwe kleurtjes en alle nieuwe ontwerpen. De knoopkussens zijn zo leuk. Hopelijk zie ik je op de KreaDoe, zodat ik al het moois live mag bewonderen.

  Groetjes Laura

 17. Jasmine kremers says:

  Ik wil graag kans maken op de kaartjes. Mijn interesse gaan uit naar het boek. Ik heb thuis al een paar boeken en zo graag die er ook nog bij willen hebben. Ik kan dan samen met me moeder gaan, want we zijn allebij gek op haken.

 18. Isabelle says:

  Ik zou graag kans willen maken om samen met me beste vriendin erheen te kunnen!! Ik ga zeker het boek halen, dan is mijn collectie compleet ????

 19. Op de Knit&knot heb ik je nieuwe kussens al gezien. Super leuk met dit garen, ziet er tof uit. Wat ik nog niet heb gezien is je nieuwe haakboek. Dus die hoop ik te kunnen komen bewonderen op Kreadoe. Liefs Michelle

 20. Marion groenestein says:

  Yessss, het nieuwe haakboek. Mijn vriendin en ik gaan elk jaar naar kreadoe ????we love it. Altijd wat leuks te zien en zeker te doen. De workshops vinden we altijd het leukst????

 21. Pascale Flapper says:

  Hallo Dendennis, eigenlijk vind ik alle 3 leuk, maar omdat ik nog veel andere leuke hobby’s heb, beperk ik mij tot het haken (en mss het knoopkussen omdat die zo leuk is). Dus ik kom zeker jouw dubbeldik haakboek scoren op de beurs en mss ook wel de little woodland adventures.

  Een van mijn andere hobby’s is t bakken van wafels… wil graag t ijzer voor je aanzetten in ruil voor 2 kaartjes. ????

  Tot op de beurs, want Lenny en ik komen zonder meer!!

  Groetjes,
  Pascàle

 22. Nicky Slinger says:

  Ik ga zeker voor het nieuwe boek (graag met handtekening) en wil de Little Woodland bekijken. En Ineke (mijn moeder van 81 jaar) gaat voor de standsmallen. Tot ziens op de KreaDoe.

 23. Davy Coolsaet says:

  Ik heb het deken al gemaakt en dus zouden de stansmallen wel mooi aansluiten ????

 24. linda says:

  hallo dendennis,

  mijn interesse gaat uit naar de little woodland advetures,
  en zou graag kans willen maken op de kreadoe kaartjes voor mij en mijn dochtertje, zodat ik haar kennis kan laten maken met de kreadoe en haar creatieve kant een beetje meer kan actieveren, want creatief zijn we.

  groetjes.

 25. Aleid de groot says:

  Je nieuwe boek heb ik al ????
  Dus little woodlove adventure en de stansmallen .
  Ik zou graag samen met mijn zus gaan , hebben samen een heftige tijd achter de rug en zou een mooie afsluiting zijn op mijn verjaardag 2nov

 26. Esther de Vos says:

  Ik wil heel graag het nieuwe boek en dan natuurlijk een gesigneerde????. Verder zou ik graag met mijn jongste dochter een dagje uit gaan en aangezien we beide creatief zijn, zouden deze kaarten erg welkom zijn.

 27. Mijn says:

  Hoi Den Dennis wat zou ik mijn ouders een plezier doen met die kaartjes mijn moeder wil je nieuwe boek laten signeren ze is helemaal weg van al die mooie creaties groetjes Mijn (tijgernoot)

 28. Lisanne van der donk says:

  Ben heel benieuwd naar het haakboek en alle haakwerkjes, en mijn moeder is weer benieuwd naar de stansmallen. Zou een super moeder dochter uitje zijn

 29. Moeilijke keuze, ik hou van kaarten maken, maar ook van halen. Ik denk toch dat ik zou kiezen voor het nieuwe haakboek, dit doe ik toch wat vaker en is makkelijker mee te nemen als project gezien ik vaak van huis ben.

 30. Oef lastig kiezen, ik vind je woodland serie geweldig! Maar zou toch heel graag je nieuwe haakboek zien! (Heb ze tot nu toe allemaal) dan kan mijn dochter alvast weer gaan wijzen wat mama mag gaan maken. #spreadthelove #begintinhuis

 31. Margreet says:

  Ben heel benieuwd naar je nieuwe haakboek!
  En ik kom graag naar de kreadoe, nog niet eerder op een brei of haak beurs geweest, dus wordt hoog tijd ????????

 32. Naomi says:

  Mijn moeder zou erg graag voor het nieuwe boek gaan. Ze is een groot fan van haken!

 33. Ingeborg Schoenmakers says:

  Ik kom heel graag naar je nieuwste boek kijken! Ik ben fan van je patronen!

 34. Wilma says:

  Tjeetje das best moeilijk! Zou alles wel willen. Maar als ik dan moet kiezen kus ik voor je nieuwe boek!

 35. Do says:

  Hoi Dennis, je nieuwe haakboek, dat vind ik het meest interessant.
  De KreaDoe is een heel leuk uitje voor hobbyisten ????????????

 36. Anouschka says:

  Het is na uren zwoegen niet gelukt om mijn beste vriendin te laten haken.
  Nu heeft ze haar zinnen gezet op de knoopkussens van Little Woodlands Adventures. Zodat we samen creatief kunnen zijn en ze haar telefoon wat vaker aan de kant legt. Ik zeg win-win!

 37. C. de Goed says:

  Mijn interesse gaat vooral uit naar de leuke Little Woodland Adventures. De boeken zijn in de winkel te koop en de little Woodlands niet. Daarom zou ik die wel willen zien.

 38. Rianne says:

  Super leuk! Ik zou als verrassing mijn bonus moeder meenemen. Ik denk de little woodlove adventure en de stansmallen voor ons het leukste zijn. Niet gewaagt is altijd mis..

 39. Anne van Nobelen says:

  Ik ga samen met een vriendin naar de kreadoe om lekker te snuffelen tussen creatieve ideeen! En voor mij is jouw nieuwe haakboek een droom om te kopen en te laten stralen in mijn collectie!

 40. Lydia says:

  Ik ben toch wel heel benieuwd naar de toevoegingen van de little woodlands lijn. Zeker omdat de babykamer nog wat finishing touches nodig heeft voordat de kleine in januari komt…

 41. Joanetta says:

  Ik weet zeker dat ik voor jou nieuwe boek ga

 42. Angelique says:

  Hallo Dennis,

  Hoewel ik erg geïnteresseerd ben in je boek, ben ik ook wel nieuwsgierig naar je stansmallen! Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat sinterklaas dit jaar een stansmachine mee gaat brengen, dus de mallen van jou (waarvan ik niet wist dat je je daar ook mee bezig hield) komen goed van pas. Maar dat boek wil ik ook graag kopen en hoe leuk zou het zijn als je daar een handtekening in zou willen zetten!

 43. Inge de Leede says:

  Oh zou zo graag jouw nieuwe haakboek gesigneerd willen hebben. Kan niet wachten tot de KreaDoe…..
  Vind overigens de Little Woodlands Adventure babylijn erg leuk, maar helaas geen zwangere vriendinnen en/of familieleden om mij heen. Anders had ik dit zeker niet kunnen laten liggen

 44. Hennie says:

  Jajaja, die wil ik wel winnen, kaartjes, hoe leuk. Wil zeker je nieuwe haakboek kopen en laten signeren. De patronen zijn zó leuk! Fingers crossed????

 45. Evelijn says:

  Ik zou gaan voor Little Woodland Adventures.
  Ik heb je nieuwe haakboek al. Daar heb ik al het een en ander van gemaakt. Zou wel super zijn als hij gesigneerd is.

  Ben nu pas een jaar intensief knuffels aan het haken. En ben gek op je boeken. Nog nooit bij de krea-doe geweest dus dat zou super zijn.

 46. Angelique bloem says:

  Ik zou heel graag samen met mijn man naar Utrecht willen komen. Volg jou al een tijdje op Facebook. En als echte haakfan ga ik dan natuurlijk voor het haakboek.
  Groetjes angelique

 47. Nadine says:

  Ik zou graag samen met mijn lieve schoonmoeder gaan omdat wij allebei erg creatief zijn is dit een leuk uitje weer eens samen!! En dan heb ik vooral interesse in je nieuwe boek!! Deze staat ook nog zeker op mijn verlanglijstje

 48. Marieke says:

  Ohh leuk Dennis!! Ik ga met mijn oma. Ik ga naar je haakwerk en boeken kijken en oma maakt kaarten dus die vind de snijmallen vast en zeker interessant!!!

 49. Hellen says:

  Het boek heb ik, maar het zou toch erg leuk zijn als je het live signeert en dat ik je een keer in het echt ontmoet

 50. Rieneke says:

  Een aantal jaar geleden liep ik op de kreadoe beurs en kwam ik voor alles wat met kaarten maken te maken had.. maar ik zag daar zulke leuke haakprojecten en een hele vriendelijke meneer, (jij ;-)) dat ik ben gaan leren haken om ook zulke geweldige amigurumis te kunnen maken.. mijn interesse gaat dan ook uit naar je nieuwe boek en de gelegenheid om je te bedanken voor de inspiratie die je mij en vele anderen geeft!

 51. Priscilla Barendregt says:

  Vorig weekend, toen ik de hele zondagmiddag op het Alexandrium bij jou en Mariska heb zitten haken kon ik niet onder de folders van je nieuwe boek uit. Wat is hij leuk!! Hij staat nu dan ook hoog op m’n wensenlijstje voor m’n verjaardag deze week. Nog leuker is natuurlijk een gesigneerd boek die ik op de KreaDoe kan halen!! ????

 52. Jenn says:

  Alledrie is het ontzettend leuk… Maar ik ga voor je nieuwe dubbeldikke haakboek!
  Ik ding heel graag mee naar de vrijkaartjes, zodat ik samen met mijn moeder naar de beurs kan om je live te zien 🙂

 53. Kimberley says:

  Nogsteeds je haakboek ????
  Misschien toch een boek kopen dan kan ik hem misschien laten signeren op kreadoe ????

 54. Tamara van Diejen says:

  Ik zou dan graag je nieuwe boek willen al ben ik ook helemaal weg van je little wood adventures

 55. Lilian says:

  Alles wat je maakt p, is leuk! Ik ben gewoon een superfan.
  Mijn schoonzusje en ik willen ook graag met je op de foto, hopelijk kun je tegen een kaap koppie. Ik ben kaal door de chemo, maar zelfs die rotziekte houd me niet tegen je weer te ontmoeten.

 56. Joke says:

  Voor mij little woodland adventures

 57. Gon says:

  Ik ben reuze benieuwd naar het nieuwe haakboek ❤️ En ik hoop samen met mijn dochter en schoonzus te mogen komen kijken bij al het moois.

 58. Manon van de Sande says:

  Je nieuwe haakboek lijkt me heel leuk, maar ook de andere 2 zou ik graag samen met mijn vriendin Maaike Mandemakers bewonderen op KreaDoe! Ik heb hier al je eerst deel liggen en wordt elke keer blij als ik er alleen al in kijk.

 59. Hetty van den Bogert says:

  Wauuuw zou graag winnen want ben weg van je boeken dus ga voor een nieuw haakboek en ik wil graag met mijn zus komen, want dit is ons uitje (1x per jaar) want we wonen 160 km bij elkaar vandaan en zijn nu 71 en 73 jaar

 60. Inge says:

  Als eerst ben ik natuurlijk geïnteresseerd in jou want jij hoort bij onze Kreadoe, zonder jou is die niet compleet want we zien je ieder jaar wel ergens, gezellig!!!!! Maar bovenaan mijn lijstje staat je nieuwste haakboeken. Ik kijk er nu al naar uit, gesigneerd uiteraard! En die twee kaartjes zijn meer dan welkom voor mijn Kreadoe vriendin en mezelf.

 61. Krista says:

  Ik ben haakverslaafd, dus daar gaat uiteraard mijn voorkeur naar uit. Lijkt me leuk om een dagje op pad te gaan met mijn vriendin!

 62. Cilla says:

  Je nieuwe boek staat bovenaan mijn verlanglijstje ! Ik haal je haakboeken altijd uit de bibliotheek, maar na een paar weken moeten ze dan helaas weer terug 🙁 Op de KreaDoe zou ik als eerste het boek kopen ! Heel veel leuke patroontjes bij elkaar !

 63. Hetty van den Bogert says:

  Wauuuw wil graag meedoen en ben benieuwd naar het nieuwe haakboek ik ga samen met mijn zus die 160 km bij mij vandaan woont en dit is 1x per jaar ons uitje en dat we elkaar weer zien.

 64. Marcella van Schijndel - Moorman says:

  Leuk een winactie! En gaaf dat je de de hele week op de kreadoe aanwezig bent!
  Petra Plukaard en ik ( Marcella van Schijndel) gaan zaterdag 3 november en dan komen we je zeker opzoeken. Onze interesse gaat het meeste uit naar je nieuwe boek maar ook de babylijn vinden we erg leuk.

 65. Griet says:

  Ik kijk heel erg uit naar het nieuwe haakboek

 66. Monique Dorgelo says:

  Oeps, dat is moeilijk kiezen , ik vind ze alle drie de moeite meer dan waard. Maar als ik dan toch echt moet kiezen: dan heel graag het nieuwe boek. En als ik de kaartjes win, dan neem ik mijn mams mee, samen gezellig een dagje uit!! oh zo’n zin in!!

 67. Marlies says:

  Ben erg benieuwd naar je nieuwe haakboek.

 68. Danielle says:

  Naar allemaal!!! Ik heb zooooon zin om alles te zien en beleven!

 69. Kim says:

  Paar jaar geleden zat je in de trein ????te haken . Ik als conducteur kwam bij je en hebben gekletst over haken. Ik toen net net begonnen met haken en nu verslaafd ????…dus je boek wat je destijds niet bij je had wat je wilde geven is nu dubbel en dik welkom hier???? en tja …. kreadoe hoort daar ook bij???? je maakt geweldige dingen..!!!

 70. Erin en Dorien Sollie says:

  Mijn dochter van inmiddels 14 en ik kijken er weer naar uit naar je om je nieuwste haakboek te kopen en door jou te laten signeren!! Dat doen we tot nu toe ieder jaar: een boek laten signeren door jou ????????Kaartjes hebben we nog niet gekocht, dus we hopen heel hard dat we kaartjes winnen ????????

 71. Monieck says:

  heel graag het nieuwe boek. En als ik mocht winnen, dan neem ik mijn moeder mee. Samen weer eens een dagje gezellig uit. Heel struinen over de beurs en leuke ideeën opdoen.

 72. Marieke says:

  Ik heb wel interesse in het nieuwe boek en zeker eentje met handtekening!! Ik wil dit jaar weer met mijn schoonzus, moeder én haakmaatje gaan. Maar we zouden dan wel weer graag op de foto gaan! ???? Dus nu eerst duimen!! ????????

 73. Kim Knijpert says:

  Kan je dus niet missen op de kreadoe…. ja of juist wel! Dat ik overal net te laat ben! Hahaha!
  Haak heeeel graag maar ben wel heel benieuwd naar de stansen! Kijken of ik hier ook wat mee kan!
  LWA blijft geweldig…
  en het boek…. die is zo gaaf!!!!
  Tot op de kreadoe!!

 74. Ariane says:

  Oh het haakboek heeft mijn interesse. Haak nu vooral “grote” dingen als dekens en omslagdoeken, dus een knuffel haken is weer iets heel anders.
  De Kreadoe dagen zou een super leuk uitje zijn voor mijn zusje en mijzelf.

 75. Evelien says:

  Wat een geweldige producten weer!! Ik zou toch wel gaan voor de stansmallen maar het nieuwe haakboek zou ik mijn vriendin gunnen.

 76. Maaike says:

  Heel graag je nieuwe haakboek! Het zou leuk om kaartjes te winnen met mijn creatieve vriendin die ook gek is op haken!

 77. Marieke Visscher says:

  Moet ik echt kiezen?? Met een nieuw neefje of nichtje op komst vind ik the little woodland serie zoooo leuk. De stansen zijn zo super leuk bij mijn gehaakte “Dendennis”kadootjes en nieuwe patroontjes zijn ook altijd welkom! Dus.. kan niet kiezen… Erg benieuwd naar al je leuks op de Kreadoe!

 78. Anita says:

  Ooh …dat zou leuk zijn je te ontmoeten en gelijk je nieuwste boek kopen en natuurlijk laten signeren door jou. Ik kom natuurlijkniet alleen, maar een kaartje meer dan kan meteen mijn man ook nog mee. Hij vindt het heel leuk om met papier te knutselen en is benieuwd naar je nieuwe stansen ..

 79. Gon v Laar says:

  Ik ben heel benieuwd naar het nieuwe haakboek !
  Ik hoop op de beurs al het moois te komen bekijken.

 80. Rita Redert says:

  Oei wat een moeilijke keuze…. Dan ga ik voor het haakboek,daar kan ik een vriendin héél blij mee maken!!

 81. Diana Kool says:

  De little woodlands!! Helemaal verliefd sinds ik ze heb mogen bewonderen op de knit en knot❤

 82. Lieke says:

  Ik zou graag kaartjes winnen om samen met mijn moeder of zus een gezellige dag te hebben op de KreaDoe. Ik ben verslaafd aan haken en ben erg geïnteresseerd in je nieuwe haakboek ????! Nu duimen duimen duimen of we deze gave kaartjes mogen winnen.

 83. Esther says:

  Kan je een haakboeken verslaving hebben? Zo ja, dan heb ik die ???? kom dan ook graag voor het nieuwe boek!

 84. Pauline says:

  Hey dennis, heel veel interesse in je haakboek, een mooi boor mijn verjaardag aanstaandr donderdag, ik ga duimen en wie weet zie ik je op de kreadoe, en wil je vast iets leuks in het haakboek schrijven

 85. Anja Blancquaert says:

  Ik wil graag je nieuwe boek kopen en meteen alle vorige boeken van jou laten signeren ????

 86. Sandy says:

  Oh, natuurlijk ga ik voor je laatste boek, dit is nl. een verjaardagscadeau van mijn beste vriendin. Deze krijg ik pas op de kreadoe zodat ik er natuurlijk ook nog een handtekening kan scoren. Dit is nog veel leuker.

 87. Helma Kuiper says:

  Yes je bent er weer alle dagen ???? altijd een feestje op de KreaDoe en helemaal als jij er bent!

  Ik heb bijna alle mallen van jou en ook al verschillende haakboeken, maar het nieuwste boek & ook de nieuwe mallen (nog) niet!

  Deze ga ik aanschaffen op de beurs.

  Ga je daar zo wie zo zien en als ik de kaartjes win heb ik meer geld om uit re geven ☺️

  Zie je daar samen met mijn lieve dochter Amber

 88. Alice says:

  Ik heb het nieuwe boek en een aantal malletjes op mijn lijstje staan. Maar ik zag dat er ook nieuwe diertjes inhet roze komen dus die moet eigenlijk ook wel mee! Ik ga samen met Mariska Westrek-Waanders naar de Krea doe. Ons jaarlijkse uitstapje????

 89. Jacky says:

  O wat zou dit leuk zijn!! Ik kom samen met mijn lieve dochter van 7 jaar en mijn lieve vriendinnetje.. ik kom voor de little woodland serie!! Wat ben ik daar verliefd op ????

 90. Jolanda says:

  Ik vind het geen moeilijke keus. Ik zou kiezen voor je nieuwe haakboek. Ik ga graag een bezoekje brengen aan de beurs met mijn nichtje

 91. Gaby says:

  Super leuk ik zou graag je nieuwe boek gesigneerd willen hebben die ik pas heb binnengekregen ????
  Mocht ik kaartjes winnen dan zou ik gezellig met m’n buuffie gaan!

 92. Saskia says:

  Het nieuwe haakboek lijkt me tof. Hopelijk staat Pakezel erin. Want die wil ik graag nog eens maken! En materialen scoren op de Kreadoe dan ????

 93. Saskia says:

  Het nieuwe haakboek lijkt me tof! Hopelijk staat Pakezel erin want die wil ik graag maken! En materialen scoren op de Kreadoe! ????

  1. Saskia says:

   Argh nu staat ‘ie er 2x. Sorry!

 94. Maruschka duijnisveld says:

  Als verjaardags uitje voor onze verjaardagen. Komen mijn nicht en ik naar de kreadoe. (Zijn beide in oktober jarig) ik weet een ding zeker. Ik ga het dubbel dikke nieuwe boek daar kopen van mijn verjaardagsgeld en hoop dat Den Dennis het voor mijn verjaardag kan/wil signeren.

  Tot woensdag!

 95. Patricia Baars says:

  Ik ben vooral geïnteresseerd in Woodland. Je boeken heb ik allemaal al, maar kom graag langs met mijn vriendin om je nieuwste boek te laten signeren.

 96. Manon 't Lam says:

  Oh dat is absoluut niet moeilijk, het nieuwe boek heb ik al en zou nu gaan voor de stansmallen en de little woodland adventures. Jouw humorvolle creaties zijn echt super en als ik dan ook naar de Kreadoe ga..that’s like heaven voor een hobbyist. Ik zou moeders meenemen..qualitytime…!!

  1. Dendennis says:

   Hoi Manon, van harte gefeliciteerd! Jij hebt twee vrijkaartjes gewonnen voor de KreaDoe.
   Zou jij mij een privé berichtje via Facebook willen sturen?

 97. Marije Bosman says:

  De KreaDoe is een jaarlijks uitje van mijn vader en ik. Gezellig kletsen, struinen, ideeën opdoen en vooral veel lol samen. En jouw boek zou de kers op het taartje zijn!

 98. kim mulders says:

  ik ga dit jaar voor het eerst met me beste vriendinnetje en haar dochter! ben nog maar pas aan het haken en ga leren borduren en dat dankzij mn beste vriendinnejte ????

 99. Wendy says:

  Je boek is gewoon geweldig , dus een ontmoeting is zeker plezant ????????????

 100. Dorien van der Vries says:

  Oohh wat leuk!! Je nieuwe haakboek ziet er erg leuk uit. Zou de collectie tiny best friends graag uitbreiden haha. En je zou mn moeder en mij erg blij maken met de kaartjes. We kijken er erg naar uit!

 101. Petra van den Broek says:

  De stansmallen vind ik erg leuk.

 102. Christina says:

  Ik ben vooral heel erg benieuwd naar je haakboek

 103. Monja says:

  Ik kom het nieuwe boek kopen op de kreadoe???? en natuurlijk even kijken bij de kussens????

 104. Ingrid Keijzers says:

  Je nieuwe haakboek! Ik ben zo benieuwd, en dan kan ik het meteen nog laten signeren ook 🙂

 105. Danielle says:

  Ik ben benieuwd naar je nieuwe haakboek, heb al je andere boeken dus deze hoort er ook zeker bij!

 106. Ankie says:

  Wat een superleuke actie! Ik vind de little woodland adventures serie echt superleuk! Zou heel graag met mijn moeder ze nog eens komen bewonderen en wie weet ook kopen! ????

 107. Anita Jongman says:

  Hallo Dennis,

  Wat een super gave giveaway! Een vriendin van mij is groot fan van jou en heeft al veel van jouw patronen gehaakt. Ik zou haar dan ook zeker meenemen! Als ik moet kiezen dan ga ik voor jouw nieuwe haakboek want dan kan ik een eenhoorn haken voor het pasgeboren dochtertje van mijn vriendin die een prachtige eenhoornkamer in regenboogkleuren heeft. #unicornsrule

 108. marian van den top says:

  Ik vind alle drie je projecten superleuk maar het leukste vind ik de stansmallen. Ben aan het oefenen met haken dus dat boek van jou zal er nu dus ook komen. Kan niet wachten.

 109. Erika Dangremond says:

  Ik ga samen met mijn dochter naar de kreadoe, Dit jaar om je nieuwe boek te kopen en te laten signeren. Littlewoodlands te bekijken en evt. iets kopen.

 110. Margriet says:

  Ohhwat weer een leuke actie. Mijn interesse gaat uit naar het nieuwe boek

 111. marian van den top says:

  Ik vind alle drie de projecten super leuk. Al veel met de stansmallen bezig geweest en nu ook aan het oefenen met haken. Dus dat boek gaat er nu ook komen

 112. Chantal Put-Schoutene says:

  Ik ben nieuwschierig naar alle 3 maar uiteraard als haakster toch meer naar het haakboek en de woodland serie ???? en zou heel graag op de beurs met mijn moeder komen lijkt me heerlijk samen dagje kreadoe

 113. Whitley Reuters says:

  Little woodland adventures, lijkt me erg leuk om te gebruiken voor de as babykamer!

 114. Atina de Vries says:

  We hebben toch een dag kunnen plannen en verheugen ons op een heerlijk bezoek aan de crea doe beurs omdat we benieuwd zijn naar je nieuwe boek voor weer uren haak plezier samen met mn lieve dochter Dorien van der Vries!!

 115. Diana says:

  Voor alle drie gaan we de stansen heb ik van de week hier gekocht leuk om by je haakwerk ook een kaart met jou stans by te doen we kyken er naar uit om weer te gaan

 116. Yvette van Lijden says:

  Je nieuwe boek zaterdag binnen gekregen! ????
  Dus die neem ik zelf mee, om door jou te laten signeren, Goed?!
  Ik heb al het bosdieren-pakket van de Woodlands, en ook een paar van je stansmallen, maar ben zeker benieuwd op aanvulling hiervan!! (Over 3 weken verhuizen wij en kan ik mijn grote hobbykamer in gebruik nemen! Dan kan ik, naast het haken, me ook weer volledig uit gaan leven op mijn andere hobby: kaarten maken)
  Ik hoop je (weer) te mogen ontmoeten op de kreadoe!!

 117. Anne says:

  Ik ben weg van je nieuwe boek. Heel benieuwd naar de gehaakte/echte versies ervan!

 118. Margreet says:

  Op een draf ga ik op zoek naar je nieuwe boek. Wat wil ik die graag hebben. Mijn vriendin Diana gaat met mij mee! Geluksmomentje!

 119. Jessie Augustijn says:

  Ik ga voor je nieuwe boek want daar heb ik al wat dingen op de kaft gezien die ik graag wil maken. En voor de woodland adventures. Een collega van mij staat op het punt van bevallen en iets uit je collectie haken zou geweldig zijn toch? En dan zou ik mijn moeder verrassen met een kaartje.

 120. Linda says:

  Superleuk, mijn interesse ligt in eerste instantie in jouw boek. Maar die snijmallen zijn ook zo leuk en die kun je ook noooooit genoeg hebben. ????. Ik zou graag met mijn dochter van 15 gaan, de grootste hobbybeurs laten zien.

 121. Jessie Augustijn says:

  Ik ga voor je nieuwe boek waar ik al dingen op de kaft heb zien staan die ik wil gaan maken. En voor de woodland adventures , leuke dingen haken voor een collega die op het punt van bevallen staat. En heel stiekem de kussens die ik zelf wel heel erg leuk vind????

 122. Annemieke says:

  Mijn voorkeur gaat uit naar Haken en kaarten maken, dit doe ik al jaren samen met mijn dochter en vriendin. Onlangs een leuke workshop gedaan met al je producten (mallen) van de woodland adventures het was een super leuke dag en we moeten gauw gaan shoppen om al je mallen te kopen. We hebben er al drie het begin is er. Ook wil ik voor mezelf de knoopkussens maken voor op de bank. Zo leuk en zulk prachtige garen. Dus zou het welkom zijn om toch naar de Krea Doe te gaan.

 123. Eva Korstanje says:

  Wat even gave actie! Ik ga voor de stansmallen. Als cadeautje voor mijn schoonmoeder omdat ze ons(mijn vriend en ik) door moeilijke tijden helpt. En dan kunnen we samen weer samen een kaartje knutselen. En misschien ook wel samen de beurs op 😀

 124. Annemieke says:

  Ik had net iets geschreven het is nu weg????? Ik heb het nieuwe boek al besteld, een workshop gedaan met jouw nieuwe lijn Woodland adventures met mijn dochter en vriendin. Wij knutselen al jaren samen en gaan naar dit soort evenementen. Dit jaar zijn we van plan om weer te gaan. We willen namelijk alle mallen kopen van de woodland lijn. Ook wil ik de knoopkussen voor mezelf kopen voor op de bank.

 125. Christel says:

  Dennis :D, je nieuwste boek ligt natuurlijk al naast me op de bank, dus daar is geen noodzaak meer voor. Echter probeer ik wel al een jaar lang een project life album te beginnen. Ik ga sowieso kijken naar je stansmallen! Mogelijk is dat het laatste zetje wat ik nog nodig heb om aan het album te beginnen. Ik zou het ook leuk vinden om een knoopkussen te maken, maar daar wil ik wel eerst een goed doel voor hebben! Veel te zonde om die uiteindelijk in een kast te laten verdwijnen 😉

 126. Martienne says:

  Ha Dennis,

  Ik zou vooral gaan om je nieuwe haakboek. Ben dol op je grappige stijl, het is echt onderscheidend van de rest. En ik zou graag mijn dochter meenemen. De angsthaas heeft haar destijds (bijna 3 jaar geleden) door de spannende cito-toets gesleept en hoe leuk is het om dan een keer de ontwerper te ontmoeten!
  En dan kunnen we direct garen kopen voor het volgende project!

 127. Karin says:

  Ik ben in alles geinteresseerd. Vind alles goed van je.

 128. Esther de Jong says:

  Hoi Dennis, ik heb je nieuwste boek en kan niet wachten om te beginnen met party animal. Nu eerst pechvogel afmaken. De liitle woodlands staan op mijn lijstje om te kopen op niet de Kreadoe. Zou dolgraag kaarten winnen voor mij en vriendin Kim.

  Groetjes Esther de Jong

 129. Sandra simons says:

  Ik ga voor je nieuwe haakboek 🙂 het zou super leuk zijn om te winnen dan kom ik samen met mijn moeder. Gezellig moeder dochter dagje 😉

 130. Eline says:

  Zo leuk je nieuwe haakboek! 😀 Ik ben benieuwd naar je knoopkussens, want dat lijkt me gewoon heel relaxt werken op de bank of onderweg en het moet een heel zacht resultaat opleveren. Ook ben ik sindskort in het bezit van een stansmachine, dus ben ook geïnteresseerd in je stansmallen! Het zou leuk zijn om kaartjes te winnen, maar sowieso tot op de kreadoe! 😀

  1. Dendennis says:

   Hoi Eline, van harte gefeliciteerd! Jij hebt twee vrijkaartjes gewonnen voor de KreaDoe.
   Zou jij mij een privé berichtje via Facebook willen sturen?

 131. Patricia de groot says:

  Ik heb ook je nieuwe boek en ben daar al uit bezig. Maar wilde dit jaar nog eens rustig kijken bij je knuffels die je hebt gemaakt die in het boek staan om idee op te doen welke knuffel het eerste gemaakt word na de dendennis die op de naald staat

 132. Jt pol says:

  Zou super zijn had je gemist in Zwolle..ik zou graag mijn vriendin meenemen ..

 133. Monique Bessels says:

  Wat een leuke actie! Ik ga dit naar met vriendin Antoinet en we zijn allebei fan van je leuke boeken met knuffeltjes.
  Dus je nieuwe haakboek zal op de KreaDoe zeker gekocht gaan worden.
  Groetjes Monique

 134. Miesje says:

  Ik ben super benieuwd naar je nieuwste boek ????

 135. Erna Haakmeester says:

  Ik vind je haakprojecten leuk. Maar sinds kort ook heel druk met stansen. Het papier is super. Ik wil nog graag de weggeefstans dan is mijn collectie tot nu compleet. Wij komen donderdag naar de KreaDoe. Ook de stofjes zijn ontzettend gaaf en daar ga ik samen met mijn dochter Manouk zeker een badjasje van maken.

 136. Joyce Nieuwlaat says:

  ☹️ik heb al je boeken al… en als er nog 1 hobby bijkomt hier , dan vrees ik een echtscheiding ????

  Ik vind de little woodland serie er super uit zien. De kleuren zijn mooi bij elkaar gekozen. Ik ken alleen geen baby????
  Nou ja… Gewoon goedemiddag tegen jou zeggen op de beurs lijkt me ook leuk

 137. Marjon says:

  Jaaaaaaaaa ik ga een gokje wagen. Ik kijk het meest uit naar je haakboek en hoop twee toegangskaartjes aan de haaknaald te slaan ????.

 138. Vera says:

  Ik ga samen met een vriendin naar de KreaDoe en we zijn vooral van het haken. Ondanks dat ik Little Woodlands super gaaf vind zou ik toch graag meer willen weten over de stansmallen omdat dit nieuw is. Ik sta altijd open voor een nieuwe hobby 🙂

 139. Margot van der Meer says:

  Little Woodland! Uw nieuwe haakboek hoop ik vrijdag al van u te krijgen. ????

 140. Rianne says:

  De Little woodland adventures zijn zoooo schattig 🙂
  Ik zou het heel leuk vinden om kaartjes te winnen.

 141. Antoinette says:

  Oh ik kom zeker voor je nieuwe haakboek! Ga samen met mijn vriendin Monique. We zijn allebei fan van je superleuke boeken.
  Groetjes, Antoinette

 142. Evelien Faber says:

  Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar alle drie de projecten! ???? Sowieso tot op KreaDoe, met of zonder gewonnen kaartje ????

 143. Cornelie says:

  Je nieuwe haakboek natuurlijk! 2,5 leren haken en vanaf dag 1 verslaafd! Wat een heerlijke hobby. Ik heb al je boeken al en natuurlijk kan je nieuwste boek niet ontbreken ????
  Tot op de Kreadoe!

 144. Suze van de merwe says:

  Ik zou voor het haakboek gaan. Omdat sinds 3 en een half jaar haken een groot onderdeel van mijn leven is geworden.

 145. Tamara says:

  Hoe gaaf! wie wil nu niet deze toegangskaarten winnen! Heerlijk een dagje inspiratie opdoen en uiteraard jouw nieuwe Haakboek aanschaffen.

 146. Carin de Jong - Boersma says:

  Wat leuk! Ik ben fan!! 🙂 Zou graag een kijkje nemen op de beurs. Samen met mijn moeder 🙂 En heb m’n oog al laten vallen op jouw nieuwe boek! Want… er kunnen altijd nieuwe projecten bij 🙂
  Groetjes Carin

 147. Corine van de Graaf says:

  Mijn voorkeur gaat vooral uit naar alles wat met haken te maken heeft. Niet dat ik andere dingen niet leuk vind maar omdat de tijd ontbreekt om er nog iets anders bij te doen. Maar zeg nooit nooit… En verder wil ik gewoon heel graag met mijn vriendinnetje Kim even langskomen! Tot op de Kreadoe

 148. Ester says:

  Ik maak graag kans. Je boek heb ik (natuurlijk) al maar ik ben nieuwsgierig naar je Little Woodland Adventures!

 149. Esther says:

  Ik ga voor het boek maar ook de rest is super leuk!!!!

 150. Carina says:

  Het nieuwe haakboek natuurlijk. Ik zou gezellig met mijn mams naar creadoe gaan. Zij is ook gek op haken.

 151. Jacqueline says:

  Hoi Dennis,

  Ik zou kiezen voor je nieuwe boek en voor de LWA (voor mijn meisje van 4 maanden) Ga ik samen met mijn mams aan de slag, heerlijk samen “aan de haak”. Ook zou ik mijn mams meenemen naar de KreaDoe, voor al haar hulp in en na mijn veel te pittige zwangerschap.

  Groetjes!

 152. Linda vd Velde says:

  Je haakboek ????

 153. O Yes! Ik vind de stansmallen superleuk! Het is weer hoog tijd voor een nieuw personage in ‘De Reis van Pakezel’, dus gaat er zeker een nieuw vriendje mee naar huis! Ik ga samen met knutselmaatje Ellen naar KreaDoe, en hoop je daar te treffen!

 154. Jacqueline says:

  De haakboeken heb ik inmiddels al allemaal en ik heb er ook al veel uit gehaakt, maar de stansmallen lijken me erg leuk.

 155. Wilma says:

  Interesse in haakboek (en gratis kaartjes voor KreaDoe)

 156. Ipie Oudshoorn says:

  Je nieuwe haakboek heb ik inmiddels al binnen. Wat is ie geweldig! Ben er super blij mee. Het zou erg leuk zijn als je m tijdens de KreaDoe zou willen signeren natuurlijk. Daarnaast ben ik erg benieuwd naar de uitbreidingen van de Little Woodlands Adventures

 157. Hilde Otte says:

  Ik ga voor de Little Woodland Adventures. Omdat ik aankomende vrijdag bij Pera en Pasha het Dik Haakboek kom ophalen die jij hopelijk gaat signeren. Naar de Kreadoe kom ik met mn man. Iedereen wil altijd met mij mee, maar dan kom ik nergens aan toe. Mn man gaat dus gezellig met mij mee

 158. Germa Broere says:

  Het nieuwe haakboek lijkt me geweldig. Ik zag je vorige week in Zwolle, maar durfde je niet aan te spreken…stom he. Dus dan een nieuwe kans in Utrecht?

 159. Carina Kraaijenbrink says:

  Hallo Dennis…
  ik geniet iedere keer weer van je mooie creaties..
  Het nieuwe haakboek staat bij mij op nr & de stansmallen zijn ook super gaaf..,
  Twee heerlijke hobby’s, waar ik heerlijk van kan genieten.
  Ik zou super graag deze willen komen bezoeken op de beurs.
  Die dan ook heel graag mee, om samen met Mn haakvriendin, een mooie dag te winnen.
  Haak groetjes,
  Carina

 160. Maaike Thomassen says:

  De hele kleine kinderen ben ik inmiddels uit. Kaarten maken laat ik nog even over aan anderen die dat veel beter kunnen, maar je nieuwe haakboek wil ik toch wel heel graag komen halen en laten signeren. Dan maak ik er wat knuffels bij voor mijn kinderen. Misschien blijven er dan nog eens wat knuffels staan op mijn sierplankje. Meestal slingeren Croco-Joe en Shark-a-Jack samen met de giraf van de amigurumidag door de kamer en is de plank half leeg ha ha .

 161. Jacqueline Killaars-Schreurs says:

  Wat leuk om je blog te lezen. Mijn leukste hobby is haken voor baby’s. Daarom zou ik graag naar de little woodland adventures komen kijken samen met mijn zus Wendy of mijn moeder.

 162. Kristy Kosterbok says:

  Wauw! Ik zou gaan voor het nieuwe haakboek of de stansmallen. ???? dit gaat nog lastig kiezen worden???? ik bekijk ze natuurlijk liever dan ook op de kreadoe????????

 163. Margreet Van Lammeren says:

  Tja eigenlijk is alles wat je doet leuk. Maar ik denk dat mijn favoriet je nieuwe boek is….en dan bedenken (mocht ik winnen) of ik mn creatieve dochter meeneem of mn vriendin. Of gewoon allebei en dan kopen we er n kaartje bij ????. Hopelijk tot dan met of zonder gewonnen kaartjes. Succes met al je activiteiten in ieder geval.

 164. Arina Smies says:

  Ik zou gaan voor het haakboek,zodat ik samen met mijn beste vriendin mooie creaties kan maken uit jou prachtige boek met handtekening. Een kunnen genieten van een creatieve dag op de kreadoe.

 165. Esther de Jong says:

  Hoi Dennis,

  Ik zou de kaarten dolgraag winnen om samen met Kim naar de Kreadoe te gaan.
  Je nieuwste boek heb ik al maar een pakket van little woodlands staat op mijn verlanglijst voor de Kreadoe. Ik beperk me even tot het haken. Manlief word gek als ik nog kaarten wil gaan maken haha.

 166. Ilse Van 't Ende says:

  Beste Dennis, wat was het leuk om je te ontmoeten op de breidagen in Zwolle en het was er reuze gezellig. Het lijkt me dan ook erg leuk om je te zien op de kreadoe. Ik zou dus graag 2 vrijkaarten winnrn zodat ik lekker met mijn vriendin ook de kreadoe kan bezoeken. Misschien tot dan. Groeten, ilse Van ‘t Ende

 167. Joyce Strijbos says:

  Ohhh, wat is dat moeilijk! Ik vind het alledrie zo leuk!! ???? Ik hou er gewoon van om met vanalles en nog wat bezig te zijn, als het maar creatief is. Ik vind je knoopkussen misschien wel het allerleukst. Vooral omdat ik dit als kind heel veel heb gedaan! Die zou ik zeker kopen op kreadoe! ????

  1. Dendennis says:

   Hoi Joyce, van harte gefeliciteerd! Jij hebt twee vrijkaartjes gewonnen voor de KreaDoe.
   Zou jij mij een privé berichtje via Facebook willen sturen?

 168. Anita Wegman says:

  Hoi Dendennis ik ben wel weg van Woodlandfiguurtjes. Leuk dat jij en Durable zo een actie organiseren. Ik kan helaas niet meer met mijn moeder omdat ze vorig jaar overleden is en dochterlief is al ruim een jaar in het buitenland. Gelukkig creatieve vriendinnen genoeg. Succes met je nieuwe boek.

 169. Marije Seegers says:

  Hallo Dennis,
  Ik ben heel erg benieuwd naar de little woodland adventures creaties! Heb het deken en de eerste 5 diertjes al in huis dus ben benieuwd wat er nog meer te maken is om aan de babykamer toe te voegen ????
  Ik zou graag met mijn moeder naar de KreaDoe beurs willen gaan. Heerlijk een moeder dochter dagje????
  Groetjes Marije

 170. Martiene Vosselman says:

  Hallo Dennis,
  Je nieuwste haakboek staat al op mijn lijstje om te scoren bij de kreadoe. Ik denk dat mijn dochtertje van nu een half jaar helemaal dol zal zijn op de knuffels, ik vind ze in ieder geval te leuk!!
  Tot woensdag de 31ste!

 171. Kimberley says:

  Zou binnenkort geopereerd worden, maar dit wordt nu waarschijnlijk toch na de kreadoe. 😉
  Nu ben ik heel benieuwd naar je nieuwe haakboek!! Maar dit zal wel, net als de vorige boeken, ook een enorm leuk haakboek zijn waar veel leuke patronen weer in staan:D.

 172. Eveline says:

  Jij bent niet te missen op de beurs ????. Ik ga dit jaar met mijn moeder, denk dat ze haar ogen uitkijkt! Ik ben vooral nieuwsgierig naar de Little Woodland Adventures. Die wil ik weleens in het “eggie” zien!

 173. Marry says:

  Ik ga dan echt voor je laatste haakboek je maakt geweldige dingen en ben benieuwd hoe het er in het echt uitziet . En dan neem ik mijn beste vriendin mee Monique mee gezellig

 174. Maaike says:

  Ik kom graag weer naar de kreadoe, ben benieuwd naar het extra dikke haakboek! Samen met mijn haakvriendin Anne!

 175. Kirsten says:

  Mijn moeder en ik kijken zo uit naar de KreaDoe en dan vooral om de uitbreidingen van Little Woodland Adventures te zien! Ik houd al constant Facebook in de gaten voor nieuwe foto’s maar zou het natuurlijk heel graag in het echt willen zien. Natuurlijk kom ik ook voor het haakboek, om de verzameling compleet te maken 🙂

 176. Tanja says:

  Hoi, we zijn geïnteresseerd in de stansmallen, ben echt benieuwd ???? gaan jullie sowieso opzoeken op de kreadoe, maar kaartjes winnen is natuurlijk heel leuk ???? groetjes, Tanja (team zoja creatief)

 177. Anja says:

  Ik vind het een hele mooie lijn en vind het super dat er ook andere handwerk technieken bij zijn. Vrijdag ga ik met mijn dochter naar de krea doe en komen zeker bewonderen. Kan eigenlijk ook niet afwachten om aan dit handwerkavontuur te beginnen.

 178. Berdien says:

  Je knoopkussen, ben zo benieuwd. Wil zelf ook 1 halen lijkt me wel weer een mooie hobby erbij.

 179. Diana slingerland says:

  Ik ben gek op poppen en knuffels haken dus ik kies de dubbeldikke dendennis
  En het lijkt mij leuk om u te ontmoeten op de kreadoe ik plaats wel een foto van mijn werk op de facebook pagina

 180. Inge alink says:

  Allereerst heel veel succes met het lezen van de vele reacties ????.
  Momenteel ben ik bezig met de egel van Little Woodland Adventures en zou er graag nog meer proberen en die liggen al in de kast te liggen. Maar waar ik elke keer weer vrolijk van word zijn de mooie kaarten die ik langs zie komen die gemaakt zijn met de stansmallen echter ligt daar niet mijn passie. Daarom ben ik vooral heel benieuwd naar je nieuwe boek ????.
  Heel veel plezier in ieder geval op de beurs en wie weet tot ziens.

 181. Miranda says:

  Ik heb echt enorm veel zin in de kreadoe, ben heel erg benieuwd naar je nieuwe boek en hooo hem die dag ook aan te schaffen 🙂 ik heb ee echt onwijs zin in. En ik ga natuurlijk weer samen met mijn moeder 🙂

 182. Ingrid says:

  Ik ga voor je boek. Een gezellige dag er van maken en samen met 3 andere vriendinnen naar de beurs te gaan

 183. Annemiek van Hoek says:

  In Zwolle heb ik je boeken gekocht en je hebt ze toen natuurlijk voorzien van een leuk berichtje, daarom zou ik graag het nieuwe boek van jou ook willen laten voorzien van een leuk bericht van jou

 184. Monique says:

  Oh dat zou ik zo ontzettend leuk vinden om de kaartje te mogen winnen.!! Ik zou dan voor de woodlands adventures gaan.!! Je nieuwe haakboek zit ik met smart al op te wachten tot die op mijn deurmat valt… en zou me schoonzusje met een kaartje kunnen verassen die nu ook begonnen is met haken.!

  1. Dendennis says:

   Hihi je bent helaas een dag te laat. De win actie was gisteren afgelopen. 🙁

Comments are closed.