Blog, Knitting

Vrolijke Sokken Breien!

Main image Vrolijke Sokken Breien

Het is zover!! De kop is er af. Mijn nieuwe boek Vrolijke Sokken Breien die ik samen met Wim Vandereyken (a.k.a. Mr Knitbear) heb gemaakt is nu eindelijk beschikbaar.

Woensdag 30 oktober tot en met zondag 3 november hebben we een fantastische lancering van het boek gehad op de KreaDoe. Wij hebben ontzettend veel mensen gesproken, veel boeken gesigneerd, en heel veel mensen weten te inspireren om ook te gaan beginnen om vrolijke sokken te breien. Wat een geweldig event was het!

Leren sokken breien?

In dit boek hebben we veel aandacht besteed aan de basis uitleg om te leren sokken breien, vol met gedetailleerde foto’s en tekstuitleg. Daarnaast zal je veel verschillende patronen vinden, eenvoudige, vrolijke, grafische en zeer complexe ontwerpen. De basis van de sok is overal hetzelfde en de moeilijkheidsgraad ligt vooral bij de complexiteit van het inbreien. Hieronder vind je enkele voorbeelden.

Extra hulp met sokken breien?

Heb je het boek gekocht maar kom je er nog niet helemaal uit met de steken opzetten en verdelen over je naalden? Of welke materialen je kan gebruiken of hoe je continentaal moet breien? Dan kan je nu ook een aantal handige tutorials van Mr. Knitbear bekijken.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLpy5jS_oypszSKOVOmo9MnDlwsSwSlAdD

Boek kopen?

Het boek is helaas niet gesigneerd te bestellen. Alleen op beurzen en evenementen waar Wim en/of ik aanwezig zijn kunnen wij signeren. Heel af en toe gaat een winkel nog enkele boeken gesigneerd aanbieden mits dat logistiek haalbaar is.
Hoe dan ook is het boek bij diverse boekhandels en wolwinkels verkrijgbaar.

Gesigneerd exemplaar Vrolijke Sokken Breien
Gesigneerd exemplaar Vrolijke Sokken Breien, alleen verkrijgbaar op beurzen en evenementen.

Fun quotes!

In Vrolijke Sokken Breien staan heel veel leuke en grappige quotes. Mede omdat wij het sokken breien echt heel leuk vinden en het nog meer uit het stoffige imago willen halen. Ook al is sokken breien al een tijdje enorm populair, merken wij toch nog steeds dat de mensen buiten de handwerkwereld het nog steeds zien als iets oubolligs.

Up-to-date blijven?

Wil je op de hoogte blijven van al onze ontwikkelingen, leuke meet and greets of zelfs workshops van Mr Knitbear? Wordt dan snel lid van onze facebookhaakgroep: Happily Knitting Socks. Deze groep is ook ontzettend handig als je vragen hebt over de basis uitleg, of als je gewoon geïnspireerd wil raken.
Volg ons ook op onze social media kanalen:
Dendennis zijn Facebookpagina
Dendennis zijn Instagrampagina
Mr Knitbear zijn Facebookpagina
Mr Knitbear zijn Instagrampagina

Ik wil meer!!

Kan je nou echt geen genoeg krijgen van Wim en mij. Heb je zin in een ontzettend leuk en luxe weekend waar je alleen maar bezig hoeft te zijn met haken, breien en gezelligheid? Wil je heerlijk verwend worden met super luxe maaltijden door een privé chefkok? Kijk dan snel eens naar ons Haak Extravaganza!

Een weekend lang in luxe haken en breien!

2 thoughts on “Vrolijke Sokken Breien!

 1. Patricia Caminada says:

  Ik wil graag een gesigneerd exemplaar van jullie sokken boek, maar de link werkt niet. is hij al op?

  Groetjes,
  Patricia

  1. Dendennis says:

   Ooooh zo sorry, ik zie dit berichtje nu pas. Ik ben echt veel buiten de deur geweest en te weinig achter mijn computer.
   Helaas is de actie nu verlopen. Hopelijk heb je het nog te pakken kunnen krijgen.

Comments are closed.